Arco

Deel deze pagina:

Logo Arco

Nederlands vakmanschap van Arco

Arco maakt al meer dan 100 jaar kwalitatief hoogwaardige meubels voor modern wonen en werken. De collectie van Arco is ontwikkeld met liefde, aandacht en passie voor het meubelvak en wordt in Nederland geproduceerd op een vakkundige en innovatieve wijze.

 

 

 

Arco baseDe strakke vormgeving van Arco

Arco kenmerkt zich door de eigentijdse, ingetogen vormgeving met aandacht voor bijzondere details. Deze detaillering en het bijzondere karakter van Arco meubels is terug te vinden in alle tafels, stoelen, banken en kasten. Neem bijvoorbeeld de toppers: Arco Frame stoel, Arco Extenso tafel, Arco Slim tafel, Arco Essenza tafel, Arco Base tafel en Arco Graphic tafel.

 

 

 

Arco Slim tafel

Maatwerk van Arco

In de huidige wereld van trends gelooft Arco in de keuzes van individuen. Elk meubel wordt speciaal voor u geproduceerd in de houtsoort, de kleur en lakafwerking die u verkiest. Zo krijgt elk meubel zijn eigen gezicht, zijn eigen verhaal.

 

 

Arco JoyMeer informatie over de collectie van Arco?

Wenst u meer informatie over de producten van Arco of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap