Brokis

Deel deze pagina:

Logo Brokis

designverlichting van Brokis

Het Tsjechische lampenmerk Brokis heeft in de afgelopen jaren al heel wat designprijzen in de wacht gesleept. Met haar unieke collectie handgemaakte lampen is dat geen wonder. Kernwaarden voor Brokis zijn ambacht en kwaliteit vertaald naar eigentijds design. Het resultaat hiervan is een verlichtingscollectie bestaande uit verschillende lampenseries met ieder een eigen identiteit. De basis van iedere lamp kenmerkt zich door glasblaaskunst die in Tsjechië al generaties lang op hoog niveau staat.

 

 

Brokis Balloon bij Thomassen InterieursMuffin, shadow en balloon van brokis

Voor de lampencollecties werkt Brokis samen met vooraanstaande ontwerpers uit de hele wereld. Tsjechische Lucie Koldova en Israëliër Dan Yeffet werkten samen voor de Brokis Muffin, Brokis Shadow en Brokis Balloon lampenseries. Beide ontwerpers wonen in Parijs en haalden de benodigde inspiratie voor de lampen uit deze bruisende wereldstad. Deze serie van Brokis bestaat uit tafel-, vloer- en hanglampen.

 

Brokis Muffin bij Thomassen InterieursDe BROKIS collectie voor ieder interieur 

Een ander pareltje van Brokis is de Balloon collectie. Deze lampen zijn een luchtige toevoeging in ieder interieur. De tafel- en vloerlampen Balloon zijn geschikt voor elke leefruimte. Iedere lampenserie afkomstig van Brokis bezit een unieke uitstraling. Het handgeblazen rookglas zorgt voor een warme uitstraling in huis. De combinatie van dit glas, samen met details van handgedrukt metaal en eikenhout, zorgt ervoor dat iedere lamp een mooie blikvanger in huis is. De Brokis verlichting verdient dan ook stuk voor stuk een speciale plek in huis.

 

Brokis Shadows bij Thomassen

Informatie over brokis?

Wenst u meer informatie over de producten van Brokis of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar:info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap