Casamance

Deel deze pagina:

Logo Casamance

Betaalbare luxe van Casamance

 

Het Franse stoffenmerk Casamance werd geboren uit het verlangen naar bepaalde luxe, om op zijn tijd van te genieten in een wereld waar alles aan het versnellen is. Om tijd te nemen, gezellig te eten met familie, voor een drankje met vrienden, een boek te lezen of om zomaar een avond samen te genieten... de stoffen van Casamance kleden jouw omgeving aan voor onbetaalbare momenten.


 

Casamance stoffen 1

De kenmerkende stijl van Casamance

De Casamance collectie wordt gevoed door vele inspiraties; de ontwerpen, texturen en prachtige kleuren vormen de basis voor een creatief interieur. De kleurspecialisten van Casamance perfectioneren in de kleinste details artistieke emoties, unieke designs en uitzonderlijke materialen die de collectie tijdloos maken. De kwalitatieve stoffen van Casamance worden door de stylisten van Thomassen Interieurs graag toegepast in eigentijdse (vouw-)gordijnen  en op stijlvolle zitmeubelen.

 

Casamance stoffen 2

MEER INFORMATIE OVER DE STOFFEN VAN CASAMANCE?

Wenst u meer informatie over de stoffen van Casamance of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

 


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap