Diesel with Foscarini

Deel deze pagina:

Logo Diesel with Foscarini

Diesel & Foscarini: uniek samenwerkingsverband

Voor de Diesel Home Collectie, ‘Succesful Living from Diesel’, ging het merk een samenwerkingsverband aan met de bekende verlichtingsfabrikant Foscarini. Foscarini heeft een collectie designlampen ontworpen waarin je de originele 'Diesellook' terugvindt. Verwacht geen designlampen van spijkerstof, maar moderne, stoere verlichting gemaakt van eigenzinnige materialen. Bijzondere stoffen, staal, verchroomd glas en rubber zijn de basis voor de unieke designverlichting van Diesel. Onder de designlampen zijn nu al designiconen te herkennen. De Diesel Fork vloerlamp met canvaskap is echt uniek te noemen. Net zoals de Diesel Rock Hanglamp, de Diesel Glass Hanglamp en de Cage Hanglamp. Al deze lampen hebben een stoer uiterlijk. En toch passen ze in ieder interieur. 

 

 

Diesel-with-Foscarini-Fork-vloer-Lamp

De stoere designlampen van Diesel

De lampen van Diesel zijn stoer, maar in de ogen van Thomassen Interieurs wel degelijk tijdloos. En dat blijkt ook wel uit het succes, want Diesel by Foscarini heeft al meerdere malen de productie van de lampen moeten verhogen om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

 

 

Diesel-with-Foscarini-FORK-hanglamp-Foscarini--Diesel-collectie

Diesel lampen: van rock tot pop

Wie beter dan Diesel zelf kan de collectie beschrijven? "Van rock tot pop, van casual tot vintage en van grafisch tot kunst. Diesel heeft een nieuwe collectie van lampen die een veelheid van talen spreekt. Tegelijkertijd is er sprake van een onmiskenbare stijl: de Diesel lifestyle. Ironisch, onconventioneel, plezierig, fier en creatief. Een manier van zijn en van kleden die ook wordt toegepast op een manier van inrichten. Het is een nieuw avontuur dat je je eigen ruimte laat samenstellen, dat verder gaat dan clichés en die je persoonlijkheid aan het licht zal brengen. Hard als metaal, zacht als stof, glanzend als verchroomd glas, en altijd uniek en verschillend: succesvol leven volgens Diesel," aldus het designlabel zelf.

 

Diesel lamp

Diesel verlichting bij Thomassen Interieurs

Thomassen Interieurs is officieel dealer van Diesel Verlichting. We kunnen alle design lampen en opties leveren. Ben je op zoek naar een specifieke design lamp van Diesel of wil je een scherpe offerte van ons ontvangen? Mail dan naar info@thomassen-interieurs.nl of bel 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap