Foscarini

Deel deze pagina:

Logo Foscarini

Het Italiaanse design van Foscarini

Het Italiaanse Foscarini ontwerpt design lampen die bepaald niet alledaags zijn. Het Italiaanse verlichtingsmerk heeft stuk voor stuk bijzondere items in haar collectie. Design lampen met namen als Wagashi, New Buds 2 hanglamp, Chouchin hanglamp en de Blob wandlamp vormen de eigenzinnige collectie van Foscarini. Hanglampen, Vloerlampen, Tafellampen, Wandlampen: bij dit Italiaanse merk vind je designverlichting in alle soorten en maten.

 

 

Foscarini Twiggy 1

Designicoon Twiggy van Foscarini

Een bekende lamp van Foscarini is de Twiggy vloerlamp. Deze superdunne lamp met grote kap is ontworpen door Marc Sadler en past vanwege zijn tijdloosheid in ieder interieur. Ben je op zoek naar een ander model lamp? Kijk dan ook even naar de Foscarini Caboche, een ontwerp van Patricia Urquiola en Eliana Gerotto. Andere design iconen van Foscarini zijn de Lumiere 05 tafellamp, de Big Bang hanglamp en de Binic tafellamp.

 

 

Foscarini Anisha

MEER INFORMATIE OVER DE PRODUCTEN VAN Foscarini?

Wenst u meer informatie over de producten van Foscarini of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar:info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

 


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap