Ghyczy

Deel deze pagina:

Logo Ghyczy

Het motto van Ghyczy is om meubels van blijvende waarde te creëren. Kosmopolitische tijdloosheid is kenmerkend voor deze meubelcollectie, ontwerpen door Peter Ghyczy. De zeer hoge kwaliteit, garandeert producten die meerdere generaties overleven.

Van het ontwerp tot de daadwerkelijke productie, het gehele productieproces van de moderne meubels wordt volledig in het Limburgse Swalmen doorlopen. Het ambachtelijke productieproces gaat ver voorbij de standaard en garandeert een hoog niveau van maatwerk en kwaliteit. Ghyczy producten zijn gemaakt van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen met een hoge mate van functionaliteit. Dankzij de jarenlange ervaring slaagt Ghyczy er keer op keer in het extreem hoge kwaliteitsniveau van hun collectie te handhaven. Deze collectie bestaat uit stijlvolle tafels, praktische wandmeubels en TV meubels.

Wenst u meer informatie over de producten van Ghyczy of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap