Hay

Deel deze pagina:

Logo Hay

Het Deense lifestylemerk Hay is relatief nieuw in de designwereld en zag pas in 2002 het licht. Naast de Hay stoelen, Hay tafels en kasten introduceerde Hay prachtige woonaccessoires als bijzettafels, Hay vloerkleden, Hay kussens en andere prachtige Hay artikelen. Voor de accessoires werkt Hay onder andere samen met het Nederlandse duo Scholten & Baijings. Hay is ongekend populair in Nederland en niet zonder reden; de ontwerpen van Hay zijn bijzonder en tijdloos en ook nog eens goed betaalbaar.

 

 

HAY 3

De ontwerpen van Scholten & Baijings, uit de textielcollectie van Hay, zijn in 2011 twee keer bekroond met de Nederlandse titels Dutch Design Award Beste Consumenten Product 2011 en de Sanoma Woonaward Beste Woonproduct 2011.

 HAY DLM bijzettafelBij Thomassen Interieurs vindt u een uitgebreide collectie Hay stoelen, met de verschillende Hay About A Chair modellen naar ontwerp van Hee Welling. Uiteraard heeft Thomassen Interieurs ook tafels van Hay, accessoires van Hay en de comfortabele bank Mags van Hay in de collectie. Populaire producten in de collectie van Hay zijn Hay DLM, Hay Loop Stand, Hay All About A Chair, Hay AAC, de Hay Ray, de Hay Mags sofa en de Hay Tray Table.

 

 

HAY Mags bank

MEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIE VAN HAY?

Wenst u meer informatie over de producten van Hay of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap