KFF

Deel deze pagina:

Logo KFF

Topkwaliteit en design

Wie KFF zegt, zegt kwaliteit! Moderne meubels met een hoogwaardige afwerking, waarin duurzame materialen gecombineerd worden met een geraffineerd design. KFF is in 1986 opgericht door Karl Friedrich Förster en streeft ernaar om design, comfort en kwaliteit ten allen tijden te waarborgen. KFF produceert voornamelijk massief houten tafels, eetkamerstoelen, zitbanken en barkrukken. Er is altijd een royale keuze uit materialen, kleuren en afwerkingen om alles zo uniek mogelijk op uw wensen af te kunnen stemmen. U kunt kiezen uit vele stofsoorten, maar ook werkt KFF met de fijnste leerkwaliteiten.

Bekroond design

Bekroonde modellen in de collectie van KFF zijn onder andere de eetkamerstoelen Arva, D-Light, Lhasa en Youma en de eetkamertafel Barbarossa. 

In onze showroom hebben we een aantal prachtstukken van KFF staan zodat wij u perfect kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze!

 

MEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIE VAN KFF?

Wenst u meer informatie over de producten van KFF of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap