LAYER BY ADJE

Deel deze pagina:

Logo LAYER BY ADJE

Nederlands design op maat

Het Nederlandse interieurlabel Layer by Adje staat voor productontwerp op maat, variërend van de ‘standaard’ Layer-collectie (bestaande uit lichtobjecten & meubelen) tot custom made licht- en interieurprojecten, welke in nauwe samenwerking met u op maat gerealiseerd kunnen worden.

 

 

 

Layer by Adje bij Thomassen InterieursEERLIJKE MATERIALEN

Ontwerper Adje Verhoeven is het gezicht van Layer Conceptual Design. Deze collectie kenmerkt zich door basale architectonische vormen met een robuuste uitstraling en eerlijke pure materialen zoals hout, staal, linnen en glas.

 

 

 

Layer by Adje bij Thomassen InterieursOntwerper Adje Verhoeven

Adje Verhoeven is in zijn ontwerpen altijd op zoek naar de balans tussen vorm en transparantie. De Layer collectie is hiervan een voorbeeld waarbij de vorm een uitdaging aangaat met de zwaartekracht.

De inspiratiebron voor de ontwerpen is terug te vinden in het minimalisme, waarbij uitgegaan wordt van eenvoudige primaire basisvormen, neutraal kleurgebruik en mathematische ordening.

 

 

Layer by Adje bij Thomassen Interieurs

INFORMATIE OVER LAYER BY ADJE?

Wenst u meer informatie over de producten van Layer by Adje of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap