Odesi

Deel deze pagina:

Logo Odesi

TERUG NAAR DE OORSPRONG
Uw huis, waar u geniet van een omgeving die bij u past: puur, echt en vooral mooi. Hiervoor gaat Odesi terug naar de oorsprong. Odesi werkt met echte materialen. Ze houden van kunst, maar niet van kunstmatig. Een Odesi meubel is daarom ontworpen met een scherp oog voor puurheid en authenticiteit. Dat ziet u en dat voelt u. Geïnspireerd door de natuur, gecreëerd door mensen.

NEDERLANDS ONTWERPTALENT
Bij elk meubel hoort een gezicht. Odesi brengt een unieke groep van Nederlandse ontwerpers bijeen. Een bont gezelschap van creatieve geesten, bestaande uit jong talent en gevestigde namen, zoals Kees Marcelis en Remy Meijers. Stuk voor stuk eigenzinnig, maar altijd duidelijk herkenbaar binnen de sfeer van Odesi.

PUUR EN DUURZAAM
Van een mooi meubel wilt u eindeloos blijven genieten. Odesi schenkt daarom veel aandacht aan de materialen, afwerking en constructie van de meubels. Hout is echt hout. Metaal is echt metaal. Het kan tegen een stootje en is makkelijk te onderhouden. Een meubel is pas volmaakt als het uw interieur lang mag sieren. Iedere dag, jaar in jaar uit.

EXCLUSIEF
Odesi producten zijn ontworpen door Nederlandse topontwerpers. Hun werk heeft altijd weer een unieke uitstraling met een natuurlijke finesse. En eerlijk is eerlijk; daar zijn we best een beetje trots op. Elk model wordt daarom met grote zorg in een beperkte oplage vervaardigd.

MEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIE VAN ODESI?

Wenst u meer informatie over de producten van Odesi of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap