Papadatos

Deel deze pagina:

Logo Papadatos

Papadatos - ABOUT A SOFA

Papadatos is een interieurlabel dat in 1990 is opgericht door George en Nasos Papadatos. Papadatos ontwerpt en produceert een prachtige lijn moderne designmeubels. De collectie van Papadatos bestaat uit diverse elementenbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels met een voortreffelijke kwaliteit en een prachtige afwerking. De filosofie is dat er een balans moet zijn tussen eenvoud en eerlijkheid, zodat de ontwerpen kunnen blijven groeien in de steeds veranderende wereld om ons heen. 

 

 

 

Papadatos Elle.jpgPapadatos: Unieke producten

Papadatos gebruikt alleen de beste kwaliteit materialen en speciaal opgeleide werknemers om de producten te produceren. Het merk is authentiek en uniek in de manier van ontwerpen en produceren. Bij Papadatos vinden ze dat elk product en project met een frisse blik en perspectief benaderd moet worden. Experimenteren is belangrijk, dit opent de weg naar nieuwe mogelijkheden en zo blijven ze zichzelf vernieuwen. De banken en fauteuils van Papadatos zijn uniek, hebben een fantastisch zitcomfort en vormen een goede basis in een modern interieur. Veel van deze modellen worden door Thomassen Interieurs gepresenteerd, zoals de banken Aston, Pure, Marmont, Hermes, Elle en Loft, evenals de heerlijke fauteuils Grace, Ann en Cool.

 

 

 

Papadatos Pure 1.jpg

DE FILOSOFIE VAN PAPADATOS

Volgens Nasos Papadatos is het succes van Papadatos te danken aan het geloof dat succes niet zit in overdrijven, maar in het harmonieuze samenspel van neutrale elementen omringd met frisse, nieuwe ideeën. Het doel is om modern met tijdloos te combineren, en elegant met comfortabel. Het team van Thomassen Interieurs geeft u graag advies  over de Papadatos meubels en over hoe u met deze prachtige meubels uw leefruimte kunt inrichten.

 

Papadatos Pure.jpgMEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIE VAN PAPADATOS?

Wenst u meer informatie over de producten van Papadatos of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap