Particolare

Deel deze pagina:

Logo Particolare

Particolare is een Nederlands kwaliteitsmerk van eigentijdse sierkussens. Particolare staat voor bijzonder: alle kussens worden zelf ontworpen en zijn handgemaakt. Bij het maken van de kussens komen de mooiste, fijnste en natuurlijke materialen kijken. Linnen, katoen of wol; ieder kussen is net weer even anders en kan met een persoonlijk detail afgewerkt worden. Alle kussens van Particolare zijn perfect afgewerkt en kennen een uitstekende kwaliteit. Thomassen Interieurs heeft een groot assortiment kussens van Particolare, die regelmatig wisselt en met de tijd meegaat.

De Particolare kussens zijn te herkennen aan hun moderne en kleurrijke uiterlijk. Het leuke hieraan is dat je je fantasie de vrije loop kunt laten en verschillende kleuren en dessins met elkaar kunt combineren. U zult verbaast zijn wat voor een fraai kleurenpalet er ontstaat.

Particolare kussens bij Thomassen Interieurs

Wij snappen heel goed dat je razend benieuwd bent geworden naar de Particolare kussens! Wenst u dan ook meer informatie over de producten van Particolare of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

 


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap