Pastoe

Deel deze pagina:

Logo Pastoe

Tijdloze eenvoud van Pastoe

De Nederlandse meubelfabrikant Pastoe investeert in vernieuwing en design; ze ontwerpen en produceren meubels die verrassend actueel zijn en dat ook blijven. De duurzame en kwalitatief hoogstaande meubels worden door de meubelmakers en ontwerpers bij Pastoe met veel passie en overgave gecreëerd. Pastoe staat voor een collectie doordachte meubelen met een verrassende eenvoud. De excellente kwaliteit die zij al tientallen jaren als norm stellen in hun vormgeving en de productie van hun meubels is tekenend voor Pastoe.

 

 

Pastoe Vision

 

Pastoe: Pure vormgeving

De pure wandmeubels van Pastoe bieden een eindeloze keuze in lakkleuren (mat en hoogglans) en diverse houtafwerkingen. Talloze stoffen en mooie leerkwaliteiten zijn leverbaar op hun modern vormgegeven zitmeubels. U kunt deze materialen en kleuren, evenals de maatvoering en vormgeving van de meubels volledig op uw interieur afstemmen.

 

 

Pastoe Vision

 

 

MEER INFORMATIE OVER PASTOE?

Wenst u meer informatie over de producten van Pastoe of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap