Perletta Carpets

Deel deze pagina:

Logo Perletta Carpets

maatwerk van perletta carpets

Perletta Carpets is specialist in handgeweven wollen vloerkleden. Iedereen ziet graag een mooi en kwalitatief vloerkleed in het interieur. De vloerkleden en karpetten van Perletta zijn van een hoogwaardige kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in vele kleuren, structuren en afmetingen.
 

 

 

Perletta vloerkleed

speelse effecten met structures van perletta

Eén van de toppers uit de collectie van Perletta Carpets is de serie Perletta Structures. Deze serie bestaat uit 100% handgeweven wollen vloerkleden met 11 verschillende structuren die verkrijgbaar zijn in 30 verschillende kleuren! Door de structuur van deze karpetten ontstaat een speels schaduweffect en ontstaat een natuurlijke en robuuste uitstraling.

 

Perletta Structures

Met een vloerkleed van Perletta Carpets bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit die vele mogelijkheden biedt voor uw interieur. Bezoek onze showroom om alle mogelijkheden van Perletta Carpets te komen bekijken.

 

 

 

 

Perletta 2MEER INFORMATIE OVER DE vloerkleden van perletta?

Wenst u meer informatie over de producten van Perletta of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar:info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap