Tonone

Deel deze pagina:

Logo Tonone

BOLT BY TONONE

‘Relax, it’s just a lamp’

Het Nederlandse label Tonone produceert een reeks stoere, industriële lampen die illustreert dat de combinatie van traditioneel constructiegereedschap en eigentijds design een logische match kan zijn. Het hart van de lampenlijn van Tonone wordt gevormd door de vleugelmoer, een ambachtelijke schroefsleutel waarmee het scharniermechanisme van de lampen gesteld en versteld kan worden. Tonone designer Anton de Groof en zijn team geven de vleugelmoer naast een functionele ook een visuele rol in de Bolt-serie. Als iconisch en onderscheidend element maakt het tooltje deel uit van het ontwerp van de lamp. De lampenserie van Tonone kent een viertal basisuitvoeringen – een tafellamp, een wandlamp, een staande lamp en inmiddels ook een chandelier Bolt Tonone. Elke lamp wordt voorzien van een uniek nummer.

 

 

Tonone chandelier

TONONE: Passie voor mechanica

De visie dat traditioneel gereedschap en mechanica zowel de functionele als visuele basis kunnen zijn van hedendaagse vormtaal, is kenmerkend voor de gehele productlijn van Tonone. De producten van Tonone worden in Nederland door lokale vakmensen ontworpen en geproduceerd. Elke stap in het productieproces wordt met grote zorgvuldigheid en oog voor detail genomen. Het resultaat is een no-nonsense product van zeer hoge kwaliteit. De Tonone Bolt lampen en elk bijbehorende gereedschap worden handmatig voorzien van een eigen productnummer.

 

 

 

Tonone Bolt detail - 1

BEKIJK HIER DE VIDEOPRESENTATIE VAN  TONONE 

 

Wenst u meer informatie over de producten van Tonone of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

 

 

 

 

Tonone chandelier 1

 

 

 

 

 

 


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap