Brokis bij Thomassen Interieurs

Het Tsjechische lampenmerk heeft in de afgelopen jaren al heel wat designprijzen in de wacht gesleept. Met haar unieke collectie handgemaakte lampen is dat geen wonder. Kernwaarden voor Brokis zijn ambacht en kwaliteit vertaald naar eigentijds design. Het resultaat hiervan is een verlichtingscollectie bestaande uit verschillende lampenseries met ieder een eigen identiteit. De basis van iedere lamp kenmerkt zich door glasblaaskunst die in Tsjechië al generaties lang op hoog niveau staat.

Voor de lampencollecties werkt  samen met vooraanstaande ontwerpers uit de hele wereld. Tsjechische Lucie Koldova en Israëliër Dan Yeffet werkten samen voor de  Muffin,  Shadow en  Balloon lampenseries. Beide ontwerpers wonen in Parijs en haalden de benodigde inspiratie voor de lampen uit deze bruisende wereldstad. Deze serie van Brokis bestaat uit tafel-, vloer- en hanglampen.

Een ander pareltje is de Balloon collectie. Deze lampen zijn een luchtige toevoeging in ieder interieur. De tafel- en vloerlampen Balloon zijn geschikt voor elke leefruimte. Iedere lampenserie afkomstig  bezit een unieke uitstraling. Het handgeblazen rookglas zorgt voor een warme uitstraling in huis. De combinatie van dit glas, samen met details van handgedrukt metaal en eikenhout, zorgt ervoor dat iedere lamp een mooie blikvanger in huis is. De Brokis verlichting verdient dan ook stuk voor stuk een speciale plek in huis.

Wens je meer informatie over de producten van Brokis of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media