Hay bij Thomassen Interieurs

Het Deense lifestylemerk HAY zag in 2002 het levenslicht in de designwereld. Naast de stoelen, tafels en kasten introduceerde Hay prachtige woonaccessoires als bijzettafels, vloerkleden, kussens en andere prachtige artikelen. Voor de accessoires werkt Hay onder andere samen met het Nederlandse duo Scholten & Baijings. Hay is ongekend populair in Nederland en niet zonder reden; de ontwerpen zijn bijzonder en tijdloos en ook nog eens goed betaalbaar.

De ontwerpen van Scholten & Baijings, uit de textielcollectie , zijn in 2011 twee keer bekroond met de Nederlandse titels Dutch Design Award Beste Consumenten Product 2011 en de Sanoma Woonaward Beste Woonproduct 2011.

Bij Thomassen Interieurs vindt je een uitgebreide collectie stoelen, met de verschillende About A Chair modellen naar ontwerp van Hee Welling. Uiteraard heeft Thomassen Interieurs ook tafels, accessoires en de comfortabele bank Mags  in de collectie. Populaire producten in de collectie van  zijn DLM, Loop Stand,  All About A Chair, AAC, de Ray, de Mags sofa en de Tray Table.

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 -18:00

Zaterdag: 10:00 uur – 17:00 uur

’s avonds: Op afspraak

Social media

Scroll Up