KFF bij Thomassen Interieurs

Wie KFF zegt, zegt kwaliteit! Moderne meubels met een hoogwaardige afwerking, waarin duurzame materialen gecombineerd worden met een geraffineerd design. KFF is in 1986 opgericht door Karl Friedrich Förster en streeft ernaar om design, comfort en kwaliteit ten allen tijden te waarborgen. KFF produceert voornamelijk massief houten tafels, eetkamerstoelen, zitbanken en barkrukken.

Er is altijd een royale keuze uit materialen, kleuren en afwerkingen om alles zo uniek mogelijk op jouw wensen af te kunnen stemmen. Je kunt kiezen uit vele stofsoorten, maar ook werkt KFF met de fijnste leerkwaliteiten. Bekroonde modellen in de collectie zijn onder andere de eetkamerstoelen Arva, D-Light, Lhasa en Youma en de eetkamertafel Barbarossa.

In onze showroom hebben we een aantal prachtstukken staan zodat wij je perfect kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze!

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media