Kvadrat bij Thomassen Interieurs

Het Deense stoffenlabel Kvadrat werd opgericht in 1968. Sinds jaren heeft deze kwalitatieve stoffencollectie een leidende positie op de Europese markt in designtextiel. Toparchitecten en (mode-)designers staan aan de wieg van de prachtige collectie van Kvadrat welke wordt toegepast als meubelbekleding en gordijnstoffen die in jouw interieur worden toegepast.

Kvadrat is continu bezig de esthetische, technologische en artistieke grenzen van textiel te verleggen en werkt hiervoor samen met werelds top designers, architecten en kunstenaars waaronder Alfredo Häberli, Peter Saville, Akira Minagawa, Tord Boontje, David Adjaye en Olafur Eliasson. Kvadrat stoffen worden toegepast in ´s werelds meest intrigerende architectonische landmarks.

De uitgebreide textielcollectie van Kvadrat helpt ons om samen met jou de juiste keuze te maken voor je interieur. Wens je meer informatie over de producten van Kvadrat of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail dan naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media