Miniforms bij Thomassen Interieurs

Jonge Italiaanse designers krijgen een kans bij Miniforms. Dit resulteert in strakke, originele ontwerpen, authentieke materialen en oog voor duurzaamheid. Maak kennis met deze designcollectie zijn ontwerpers bij Thomassen Interieurs!

Miniforms bestaat al sinds de jaren ’60, maar kreeg met de komst van directeuren Allessandro, Matteo en Mario in 2009 nieuw leven ingeblazen. Het bedrijf legt de focus op jong talent, wat in het door design gedreven Italië natuurlijk in overvloed aanwezig is.

Duidelijke, strakke lijnen bepalen de stijl van Miniforms. In de collectie vind je tafels, stoelen, kasten en accessoires. De vormen en kleuren zijn essentieel, net zoals de keuze in het gebruik van het materiaal. Er wordt bijvoorbeeld gekozen voor massief hout, plaat metaal, glas en aluminium, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met het doel van het product en de omgeving.

De collectie van Miniforms bestaat uit eugenzinnige ontwerpen van jonge designers zoals Capello, DZ Studio, Giopato and Coombes, Enrico Girotti, Claudio Lovadina, Andrea Lucatello en Mr. Smith. Door deze samenwerking met veel verschillende ontwerpers heeft Miniforms een diverse collectie in huis: strak, speels en kleurrijk. Het is bijzonder hoe de designcollectie zo’n eenheid heeft weten te verkrijgen ondanks deze diversiteit..

De uitgebreide textielcollectie van Miniforms helpt ons om samen met jou de juiste keuze te maken voor je interieur. Wens je meer informatie over de producten van Miniforms of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media