Montis bij Thomassen Interieurs

Natuurlijke eenvoud en doelmatigheid, wars van overdaad en opsmuk, dat is waar Montis voor staat. Dit Nederlandse interieurmerk is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend merk. Naast zitmeubelen bestaat de moderne collectie meubels uit met onder meer kasten, eetkamertafels en accessoires.

Met bekende ontwerpers als Gerard van den Berg, Niels Bendtsen, Karel Boonzaaijer en Studio Job wist Montis met zijn creaties geschiedenis te schrijven. Het interieurmerk gelooft sterk in vernieuwende ideeën en technieken en onderscheidt zich door de toepassing hiervan. Prachtige voorbeelden zijn de comfortabele fauteuil Charly en de eetkamerstoel Chaplin, beide inmiddels echte designklassiekers! Maar ook de hedendaagse ontwerpen tonen aan dat deze Nederlandse producent van designmeubels design en comfort feilloos weet te combineren. Denk hierbij aan de Back me Up stoelen, de modulaire bank Daley en de uitgebreide serie van de bank Axel. Vanzelfsprekend staan de succesnummers van Montis gepresenteerd in de showroom van Thomassen Interieurs.

Vele ontwerpen uit de collectie zijn bijzonder origineel en kwalitatief hoogstaand. Montis bewaart in ieder ontwerp haar menselijke en sympathieke karakter en biedt een totale interieuroplossing voor uw woon- of werkruimte.

De Montis familie:

Niet alleen de banken, maar ook de fauteuils en eetkamerstoelen van Montis zijn het toonbeeld van origineel Dutch Design. Modellen in de meubelcollectie van Montis zijn: Axel zitbank, Back me up eetkamerstoel, Chaplin stoel, Charly fauteuil, Back me up fauteuil, Daley bank, Domino zitbank, Ella fauteuil Edge zitbank, Flint salontafel, Daley bank, Gino zitbank, Hugo fauteuil, Impala fauteuil, Jim eetkamerstoel, Loge fauteuil, Marvin relax fauteuil, Mila eetkamerstoel, Puk fauteuil, Spica eetkamerstoel, Turner fauteuil en de Windy fauteuil.

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media