Norr11 bij Thomassen Interieurs

Het Deense interieurmerk heeft in korte tijd Nederland veroverd.

Het Scandinavische merk staat voor jong en puur design. NORR11 is innovatief en tracht het klassieke design en iconische items nieuw leven te geven. Met een strak en zuiver lijnenspel en het uitstekende vakmanschap zijn de meubels van NORR11 tijdloos en altijd van topkwaliteit. NORR11 geeft een eigenzinnige aan ieder interieur. Het assortiment bestaat uit banken, stoelen, fauteuils, tafels, verlichting, accessoires en zelfs buitenmeubels. NORR11 maakt veel gebruik van natuurlijke en karakteristieke materialen die hun meubels een eigenwijze uitstraling geven.

Hoewel de wortels van dit merk in Scandinavië liggen, zijn de ontwerpen ook geïnspireerd op design en culturen wereldwijd. De meubelcollectie  is geïnspireerd op het Chinese Ming Dynasty, de Amerikaanse shaker stijl en de Bauhaus stijl. Naast deze invloeden, laten de ontwerpers zich ook graag inspireren door karakteristieke materialen.

Één van de eyecatchers van NORR11 is de handgemaakte Mammoth Chair. Deze comfortabele stoel is verkrijgbaar in stof en vintage leder. De Mammoth Chair heeft een bijzonder ontwerp en is een echte aandachtstrekker in de leefruimte. De stoel heeft zijn unieke vormgeving te danken aan een bijzondere techniek. Naast het bijzonder mooie ontwerp heeft de Mammoth stoel ook een fantastische zitcomfort.

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media