Papadatos bij Thomassen Interieurs

Papadatos is een interieurlabel dat in 1990 is opgericht door George en Nasos Papadatos.

Papadatos ontwerpt en produceert een prachtige lijn moderne designmeubels. De collectie bestaat uit diverse elementenbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels met een voortreffelijke kwaliteit en een prachtige afwerking. De filosofie is dat er een balans moet zijn tussen eenvoud en eerlijkheid, zodat de ontwerpen kunnen blijven groeien in de steeds veranderende wereld om ons heen.

Papadatos gebruikt alleen de beste kwaliteit materialen en speciaal opgeleide werknemers om de producten te produceren. Het merk is authentiek en uniek in de manier van ontwerpen en produceren. Bij Papadatos vinden ze dat elk product en project met een frisse blik en perspectief benaderd moet worden. Experimenteren is belangrijk, dit opent de weg naar nieuwe mogelijkheden en zo blijven ze zichzelf vernieuwen. De banken en fauteuils zijn uniek, hebben een fantastisch zitcomfort en vormen een goede basis in een modern interieur. Veel van deze modellen worden door Thomassen Interieurs gepresenteerd, zoals de banken Aston, Pure, Marmont, Hermes, Elle en Loft, evenals de heerlijke fauteuils Grace, Ann en Cool.

Volgens Nasos Papadatos is het succes te danken aan het geloof dat succes niet zit in overdrijven, maar in het harmonieuze samenspel van neutrale elementen omringd met frisse, nieuwe ideeën. Het doel is om modern met tijdloos te combineren, en elegant met comfortabel. Het team van Thomassen Interieurs geeft je graag advies over de meubels en over hoe je met deze prachtige meubels jouw leefruimte kunt inrichten.

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media