Showroom

Laat je inspireren door de ruim 2.000 m2 tellende woonbelevenis bij Thomassen Interieurs.

In een eigentijdse, sfeervolle omgeving kun je onze producten bekijken en om advies vragen. Net als de trends op interieurgebied verandert onze showroom met grote regelmaat. Een bezoek aan Thomassen Interieurs is daarom altijd verrassend en inspirerend.

Je mag natuurlijk spontaan langs komen, maar het liefst nemen we alle tijd voor jou. Daarom raden we je aan een afspraak te maken, zodat we je uitgebreid te woord kunnen staan. Graag heten wij je van harte welkom in Venray!

Op zoek naar inspiratie?

Lieve mensen,Door de nieuwe Coronamaatregelen zullen ook de deuren van de showroom van Thomassen Interieurs gesloten blijven tot 14 januari 2022. We begrijpen de noodzaak van deze maatregelen en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van ons team en van onze gewaardeerde klanten.

Het Coronavirus heeft echter geen invloed op de creativiteit van onze interieurontwerpers. Vol enthousiasme blijven wij dan ook de mooiste interieurs bedenken.

We werken online of komen naar je toe voor een persoonlijk interieuradvies op gepaste afstand. Uiteraard is jouw gezondheid en die van onze medewerkers prioriteit en wij zullen ons strikt houden aan de gestelde normen.Maak telefonisch of online een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Blijf gezond en let goed op elkaar!Team Thomassen Interieurs