Textiel

Gordijnen, vloerkleden, houten jaloezieën, tapijt, behang en meubelstoffen: ze hebben met elkaar gemeen dat ze voor een groot deel de sfeer bepalen in een ruimte. Zo krijgt jouw interieur een andere uitstraling door een warm getint karpet. Of wordt je leefruimte opgevrolijkt door die knalrode fauteuil, die hierdoor tevens de blikvanger in jouw interieur wordt?

Onze liefde voor mooie stoffen en hoogwaardige materialen delen wij graag met jou. Komt gerust eens naar onze showroom om onze sfeervolle presentatie woningtextiel te bekijken. Met liefde voor ons vak en oog voor detail stellen we graag een persoonlijke presentatie samen, waarbij we rekening houden met jou interieur en je persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend komen onze vakkundige adviseurs bij je thuis opmeten. In ons interieuradvies maken we gebruik van de prachtige textielcollecties van merken als: Romo, Miinu, Sahco, Chivasso, Casamance, Carpet Sign, Limited Edition, Perletta en Luxaflex.

Meer stof tot nadenken?

Lieve mensen,Door de nieuwe Coronamaatregelen zullen ook de deuren van de showroom van Thomassen Interieurs gesloten blijven tot 14 januari 2022. We begrijpen de noodzaak van deze maatregelen en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van ons team en van onze gewaardeerde klanten.

Het Coronavirus heeft echter geen invloed op de creativiteit van onze interieurontwerpers. Vol enthousiasme blijven wij dan ook de mooiste interieurs bedenken.

We werken online of komen naar je toe voor een persoonlijk interieuradvies op gepaste afstand. Uiteraard is jouw gezondheid en die van onze medewerkers prioriteit en wij zullen ons strikt houden aan de gestelde normen.Maak telefonisch of online een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Blijf gezond en let goed op elkaar!Team Thomassen Interieurs