Collectie

De vernieuwende collectie van Thomassen Interieurs biedt grenzeloze mogelijkheden om jouw leefruimte op een stijlvolle wijze in te richten. Geniet van de unieke showroompresentatie met een gevarieerd aanbod van design meubels, woningtextiel, verlichting en accessoires dat ons eigen team met oog voor detail én kwaliteit voor jou geselecteerd heeft in Keulen, Milaan en Parijs.

De collectie telt een groot aantal internationale designmerken zoals:

Arco
Artifort
Artisan
Brokis
Design on stock
Foscarini
KFF
Label
Montis
Papadatos
Pulpo
Thonet
QLIV
Riva 1920

Lieve mensen,Door de nieuwe Coronamaatregelen zullen ook de deuren van de showroom van Thomassen Interieurs gesloten blijven tot 14 januari 2022. We begrijpen de noodzaak van deze maatregelen en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van ons team en van onze gewaardeerde klanten.

Het Coronavirus heeft echter geen invloed op de creativiteit van onze interieurontwerpers. Vol enthousiasme blijven wij dan ook de mooiste interieurs bedenken.

We werken online of komen naar je toe voor een persoonlijk interieuradvies op gepaste afstand. Uiteraard is jouw gezondheid en die van onze medewerkers prioriteit en wij zullen ons strikt houden aan de gestelde normen.Maak telefonisch of online een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Blijf gezond en let goed op elkaar!Team Thomassen Interieurs