Aangenaam kennis te maken

De wereld mooier maken door de totale woonbeleving te regisseren tot in de kleinste details, dat is wat wij het liefst doen en als geen ander kunnen. Thomassen Interieurs is een ontwerpbureau met een eigen woonwinkel en een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van interieurarchitectuur voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Van villa tot buitenhuis en van kantoorruimte tot restaurant; onze totaalconcepten en de continue aandacht voor de relatie tussen interieur en architectuur maken Thomassen Interieurs uniek in zijn soort.

Drijvende krachten van het bedrijf zijn interieurarchitecten Luc en Stéphanie Thomassen, die samen met hun bevlogen team een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan kwalitatieve interieurrealisaties. Van woonconcept tot en met jouw complete interieurinrichting kun je met een gerust hart aan het team van Thomassen Interieurs toevertrouwen.

Hoewel geen twee ontwerpen van Thomassen Interieurs hetzelfde zijn, passen wij in al onze ontwerpen een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen toe. Ook de toepassing van kwalitatieve designmerken met een goede balans tussen functionaliteit en schoonheid is kenmerkend voor Thomassen Interieurs..

In onze 2000 m2 grote woonwinkel in hartje Venray komen al deze elementen samen in stijlvolle ruimtes. De regelmatig wisselende collectie die wij presenteren bestaat uit design meubels, woningtextiel, verlichting en accessoires uit binnen- en buitenland.

Impressie-video showroom

Eigen Huis & Interieur

Al enige jaren behoort Thomassen Interieurs tot de ‘Beste Woonwinkels’ van Nederland volgens Eigen Huis & Interieur. Dit invloedrijke interieurmagazine biedt een onuitputtelijke bron van actuele trends voor designaddicts en liefhebbers van architectuur, mode en kunst.

Stijlvol wonen

Volgens het woontijdschrift ‘Stijlvol Wonen’ is Thomassen Interieurs meer dan een woonwinkel. “Thomassen Interieurs is een echte ontwerpstudio met creatieve interieurarchitecten die je graag helpen bij een totaalontwerp en de realisatie daarvan. Dit familiebedrijf verzorgt al meer dan 50 jaar interieurprojecten en kan dus op een stevige reputatie bouwen.”