NORR11

Deel deze pagina:

Logo NORR11

Collectie NORR11

Nieuw in de collectie van Thomassen Interieurs is NORR11: een jong Deens interieurmerk, dat in 2011 is opgericht en in korte tijd ook Nederland heeft veroverd. Het Scandinavische merk staat voor jong en puur design. NORR11 is innovatief en tracht het klassieke design en iconische items nieuw leven te geven. Met een strak en zuiver lijnenspel en het uitstekende vakmanschap zijn de meubels van NORR11 tijdloos en altijd van topkwaliteit. NORR11 geeft een eigenzinnige aan ieder interieur. Het assortiment van NORR11 bestaat uit banken, stoelen, fauteuils, tafels, verlichting, accessoires en zelfs buitenmeubels. NORR11 maakt veel gebruik van natuurlijke en karakteristieke materialen die hun meubels een eigenwijze uitstraling geven.

 

Norr 11 bij Thomassen 1

 

Design NORR11

Hoewel de wortels van dit merk in Scandinavië liggen, zijn de ontwerpen ook geïnspireerd op design en culturen wereldwijd. De meubelcollectie van NORR11 is geïnspireerd op het Chinese Ming Dynasty, de Amerikaanse shaker stijl en de Bauhaus stijl. Naast deze invloeden, laten de ontwerpers zich ook graag inspireren door karakteristieke materialen.

 

.Norr 11 bij Thomassen

DE Ontwerpers VAN NORR11

Het designteam bestaat uit diverse Scandinavische top designers. Knut Bendik Humlevik uit Noorwegen en Rune Krøjgaard uit Denemarken zijn de belangrijkste ontwerpers van NORR11. Beide studeerden aan de Royal Danish Academy of Fine Arts.Hun passie voor design zien we terug in de prachtige zuivere meubels van NORR11. In 2009 wonnen zij de FSC Design Award.

 

Norr 11 bij Thomassen 2

MAMMOTH Stoel

Één van de eyecatchers van NORR11 is de handgemaakte Mammoth Chair. Deze comfortabele  stoel is verkrijgbaar in stof en vintage leder. De Mammoth Chair heeft een bijzonder ontwerp en zal dé aandachtstrekker van de kamer zijn. De stoel heeft zijn unieke vormgeving te danken aan een bijzondere techniek. Naast het bijzonder mooie ontwerp  heeft de Mammoth stoel ook een fantastische zitcomfort.

 

Norr 11 bij Thomassen 3

Wenst u meer informatie over de producten van NORR11 of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.


« Terug naar het overzicht van onze merken

Thomassen Interieurs

Website door Forwart sitemap