Living

In onze gevarieerde living collectie vind je stoelen, design banken, fauteuils en wandmeubels van internationale merken zoals Arco, Montis, Keijser & Co, Designonstock, Riva 1920 en Papadatos. Samen met jou kijken we graag welk meubel het beste bij je past en adviseren we over materialen en de juiste maatvoering. Tevens komen we graag bij je thuis om advies op maat te geven, zodat we de uitstraling van je meubel kunnen afstemmen op je eigen wensen en de sfeer van je leefruimte. En als je wilt, verzorgen we met veel plezier de hele inrichting van je huis, woonkamer of werkruimte. Zo wordt onze passie jouw woongenot!

Als je de wereld niet kunt veranderen, verander dan het decor…

Lieve mensen,Door de nieuwe Coronamaatregelen zullen ook de deuren van de showroom van Thomassen Interieurs gesloten blijven tot 14 januari 2022. We begrijpen de noodzaak van deze maatregelen en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van ons team en van onze gewaardeerde klanten.

Het Coronavirus heeft echter geen invloed op de creativiteit van onze interieurontwerpers. Vol enthousiasme blijven wij dan ook de mooiste interieurs bedenken.

We werken online of komen naar je toe voor een persoonlijk interieuradvies op gepaste afstand. Uiteraard is jouw gezondheid en die van onze medewerkers prioriteit en wij zullen ons strikt houden aan de gestelde normen.Maak telefonisch of online een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Blijf gezond en let goed op elkaar!Team Thomassen Interieurs