Over ons

Deel deze pagina:

Persoonlijke aandacht en passie voor interieurdesign

Een gezonde dosis creativiteit vormt de basis om iedere leefruimte op een verrassende wijze in te richten. Met gevoel voor vormgeving en kwaliteit ontwerpen de interieurarchitecten van Thomassen Interieurs een sfeervol interieur waarin uw persoonlijke manier van wonen en leven centraal staat. Vernieuwende ideeën voor bijzonder wonen en werken worden door ons vertaald naar een interieur waarin u zich 100% thuis voelt.

 

Interieurontwerp op maat 

Aangenaam kennis te maken...

Het team van Thomassen Interieurs bestaat uit pure professionals: vakmensen met passie voor interieur, vormgeving en design. Deze passie weet ons team feilloos om te zetten in een op maat gesneden interieurproject; van eerste schetsontwerp tot de realisatie. Als u wilt, komen onze interieurarchitecten graag bij u thuis om u een persoonlijk advies te geven voor uw interieur of de (ver-)bouwplannen van uw leefruimte.

 

 

Als familiebedrijf streven wij er al meer dan 50 jaar naar om interieurprojecten van particuliere en zakelijke klanten op een kwalitatieve wijze te realiseren.

In onze moderne woonwinkel in Venray presenteren wij hedendaags design en de meest actuele interieurcollecties. Vernieuwend is ons aanbod van design meubels, woningtextiel, verlichting en accessoires. Verfrissend is onze kijk op interieur en design.

Drijvende krachten van het bedrijf zijn Luc en Stéphanie Thomassen, die samen met hun team een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan kwalitatieve interieurrealisaties. Van woonconcept tot en met uw complete interieurinrichting kunt u met een gerust hart aan het team van Thomassen Interieurs toevertrouwen.

Ons interieuradvies en onze service zijn steeds opnieuw verrassend en helder… al 50 jaar lang!

 

HAMILTON_ISLANDS_05
Website door Forwart sitemap