Artifort bij Thomassen Interieurs

Artifort staat voor Art en Comfort. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Een zitmeubel van Artifort heeft altijd een uitstekend zitcomfort en een moderne uitstraling. Ook internationaal is Artifort, dat onze wereld al sinds 1890 een beetje mooier maakt, een zeer geliefd designmerk. Dit heeft men onder meer te danken aan samenwerkingen met gerenommeerde buitenlandse top designers zoals Pierre Paulin, die voor Artifort de iconische Orange Slice ontwierp. Ook de modellen Tulip, Shark, Little Tulip en de Mushroom mogen inmiddels gerekend worden tot Designklassiekers.
De banken en stoelen van Artifort zijn in vele stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij jouw keuze. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Venray.

Wens je meer informatie over de producten van Artifort of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media