Camerich bij Thomassen Interieurs

Als eerste in Nederland presenteert Thomassen Interieurs de moderne meubelcollectie van Camerich. Stijlvolle moderne meubels met een elegante vormgeving waarin kwalitatief hoogstaande materialen zijn toegepast. De stijlvolle collectie meubels ademt sfeer en luxe uit. De eigentijdse meubels geven karakter aan je interieur door het gebruik van kwalitatieve materialen, in combinatie met een fantastisch comfort en een hoogstaande afwerking.

De ontworpen designs zijn verkrijgbaar in vele variaties en met een grote diversiteit aan maatvoeringen en materialen, waardoor deze naadloos in te passen zijn in jouw interieur.

De meubelcollectie van Camerich bestaat uit comfortabele zitbanken, hoekbanken, fauteuils, eetkamers en salontafels met een uitermate scherpe prijs- kwaliteitsverhouding.

Topmodellen in de collectie zijn de zitbanken Clouds,  Freetown, Lazy Time, Camerich Avalon en de Alison, evenals de comfortabele fauteuils Leman en Eric.

De uitgebreide meubelcollectie van Camerich bestaat o.a. uit de modellen Alison zitbank,  Arc fauteuil, Balance zitbank, Casa zitbank,  Clouds hoekbank, Crescent fauteuil, Domo eettafel, Eric stoel, Freetown bank, Lazy Time bank, Leman fauteuil, King tafel, Lean bank, Living bank, Moodie bank, Plato tafel, Teri tafel en de Vessel tafel.

Wens je meer informatie over de producten van Camerich of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media