Cobra Art bij Thomassen Interieurs

Art that suits you!

Unieke kunst van Cobra Art Company… modern, figuratief, abstract, trendy en actueel. In elke stijl, dus passend in ieder interieur. De gevarieerde collectie kunstfoto’s en schilderijen van het Nederlandse familiebedrijf groeide in 30 jaar uit tot de grootste van Europa. Een selectie van deze bijzondere kunstcollectie presenteren we bij Thomassen Interieurs. Betaalbare fotokunst en schilderijen, in ieder formaat, direct uit voorraad leverbaar!

Met de fotokunst op plexiglas van Cobra Art haalt u hoogwaardige en unieke kunst in huis. Cobra Art behoort momenteel tot de internationale top als het gaat om fotokunst op plexiglas. Alle stukken blinken uit in detail, kleur en creativiteit. Om de collectie vernieuwend en up-to-date te houden wordt gewerkt met fotografen, artiesten en kunstenaars van over de hele wereld.

Thomassen Interieurs biedt je met Cobra Art een groot assortiment en brede variëteit van fotografische kunst op plexiglas. Dit loopt van Vintage tot Modern Abstract en van World Wide Photography tot Artistic Nude. Zo is er voor iedere interieurstijl wel een perfecte match te vinden. Wil je voorbeelden uit de collectie bekijken en advies over een bijpassend kunstwerk voor jouw interieur? Kom dan de exclusieve collectie van Cobra Art bewonderen bij Thomassen Interieurs in Venray!

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media