Cor bij Thomassen Interieurs

Cor design is opgericht in 1954 door Leo Lübke en produceert prachtig meubelair van de allerhoogste kwaliteit. Het motto van Cor is niet voor niets: alleen het beste is goed genoeg.

De beste materialen, gecombineerd met duurzaamheid en vaardigheid vormen de hoofdingrediënten van de stijlvolle designmeubelen. Het Duitse design merk Cor werkt samen met ontwerpers als Friedrich-Wilhelm Muller, Jochen Hoffmann en Jehs & :Laub die op hun eigen wijze een bijdrage hebben mogen leveren aan het merk.

Cor staat voor kwaliteit in de meeste pure vorm en levert design meubelen die een leven lang meegaan. Technologie speelt een grote rol bij de productie, maar Cor moet het voornamelijk hebben van de vakkundigheid van zijn vaklieden. Zo wordt er met veel liefde en respect aandacht gegeven aan élk detail van het productieproces.

Alle materialen die gebruikt worden in de meubelen van Cor (of het nu leder, staal, stof, aluminium of hout betreft) zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Bekende modellen in de collectie van COR zijn de Conseta, de Jalis serie en de Alvo serie welke inmiddels designklassiekers genoemd mogen worden.

Wens je meer informatie over de producten van Cor of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media