Dock Four bij Thomassen Interieurs

Wanden in de woning zijn heel sfeerbepalend en zeggen vaak veel over wie je bent en wat je doet. Foto’s, boekenplanken, kunst en briefjes aan de muur vertellen jouw verhaal en maken van je huis een thuis. Daarom lanceerde het Nederlandse merk Dock Four haar Stylepads: slimme en stijlvolle wandpanelen die functionaliteit combineren met jouw persoonlijkheid.

Jij bent uniek, dus waarom je wand niet? Dock Four is de bedenker, maar jij bent de ontwerper. De Stylepads van Dock Four geven iedere ruimte in huis een eigen karakter en vertellen jouw verhaal. Dock Four wil het voor iedereen mogelijk maken om een wand te creëren die voelt als een jas die precies aansluit bij wie je bent en wat je nodig hebt. De panelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, dessins en on trend materialen. Ben je een stoer type? Kies dan voor panelen van hout, beton, jeans of metaal. Wil je toch liever je zachte kant benadrukken? Speel dan met stof en velours. Om het geheel af te maken kan je ook nog een eigen foto verwerken in de wand.

Dock Four zorgt niet alleen voor het decoratieve aspect, maar komt ook met praktische oplossingen. Denk aan handige toevoegingen als: tijdschriftzakken, krijtborden, boekenplanken, magneetborden, sleutelhaken, spiegels, klokwijzers en zelfs USB-poorten behoren tot de mogelijkheden. Makkelijk te monteren, waardoor je in een handomdraai een persoonlijke wand creëert en net zo makkelijk weer verandert. De Stylepads kunnen altijd verwisseld worden, zonder ingewikkelde manoeuvres uit te halen. Naast de vele praktische toepassingen realiseren vele varianten van de Stylepads een aanzienlijke akoestische verbetering in je leefruimte!

Ben je een designliefhebber met een uit de hand gelopen verzameling woontijdschriften? Of een creatief type met een bijzonder talent voor het kwijtraken van sleutels? Zo heeft iedereen wel zijn gewoonten en behoeftes. Stel daarom zelf (of samen met één van onze interieurontwerpers) je wand samen en haal het maximale uit je muur. Bij Thomassen Interieurs vind je de inspiratie voor jouw persoonlijke ontwerp. De Stylepads worden in Nederland volgens jouw ontwerp gemaakt. Ècht maatwerk dus!

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media