Perletta Carpets bij Thomassen Interieurs

Perletta Carpets is specialist in handgeweven wollen vloerkleden. Iedereen ziet graag een mooi en kwalitatief vloerkleed in het interieur. De vloerkleden en karpetten van Perletta zijn van een hoogwaardige kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in vele kleuren, structuren en afmetingen.

Eén van de toppers uit de collectie is de serie Perletta Structures. Deze serie bestaat uit 100% handgeweven wollen vloerkleden met vele verschillende structuren die verkrijgbaar zijn in talloze verschillende kleuren! Door de structuur van deze karpetten ontstaat een speels schaduweffect en ontstaat een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Met een vloerkleed van Perletta Carpets ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit die vele mogelijkheden biedt voor jouw interieur. Bezoek onze showroom om alle mogelijkheden van Perletta Carpets te komen bekijken.

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media