Tonone bij Thomassen Interieurs

Het Nederlandse label Tonone produceert een reeks stoere, industriële lampen die illustreert dat de combinatie van traditioneel constructiegereedschap en eigentijds design een logische match kan zijn. Het hart van de lampenlijn wordt gevormd door de vleugelmoer, een ambachtelijke schroefsleutel waarmee het scharniermechanisme van de lampen gesteld en versteld kan worden. Tonone designer Anton de Groof en zijn team geven de vleugelmoer naast een functionele ook een visuele rol in de Bolt-serie. Als iconisch en onderscheidend element maakt het tooltje deel uit van het ontwerp van de lamp. De lampenserie kent een viertal basisuitvoeringen – een tafellamp, een wandlamp, een staande lamp en inmiddels ook een chandelier Bolt Tonone. Elke lamp wordt voorzien van een uniek nummer.

De visie dat traditioneel gereedschap en mechanica zowel de functionele als visuele basis kunnen zijn van hedendaagse vormtaal, is kenmerkend voor de gehele productlijn. De producten van Tonone worden in Nederland door lokale vakmensen ontworpen en geproduceerd. Elke stap in het productieproces wordt met grote zorgvuldigheid en oog voor detail genomen. Het resultaat is een no-nonsense product van zeer hoge kwaliteit. De Tonone Bolt lampen en elk bijbehorende gereedschap worden handmatig voorzien van een eigen productnummer.

Wens je meer informatie over de producten of een mooie offerte van ons te ontvangen, mail naar: info@thomassen-interieurs.nl of bel: 0478-582510.

Terug naar merken

Adresgegevens

Wilhelminastraat 6
5801 BW Venray

Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Social media